Menu
Obec Blšany u Loun
obecBlšany u Loun

Ochrana osobních údajů

Registrací udělujete souhlas pro Obec Blšany u Loun, se sídlem Blšany u Loun 2, 440 01 Louny 1, IČ: 00556254, (dále jen „Správce“), aby ve smyslu zákona č. 110/2019 Sb., o zpracování osobních údajů a souvisejících právních předpisů zpracovávala tyto osobní údaje:

  • jméno a příjmení
  • adresu bydliště
  • e-mail
  • telefonní číslo
  • pohlaví (pouze pro některé obce / města)
  • datum narození (pouze pro některé obce / města)

Jméno, příjmení, adresu bydliště, telefonní číslo a e-mail (pro některé obce / města také pohlaví a datum narození) je nutné zpracovat za účelem zasílání informací z úřadu Obec Blšany u Loun. Tyto údaje budou Správcem zpracovány po dobu plnění smlouvy, kterou Správce uzavřel ve věci služby SMART INFO se společností Galileo Corportion s.r.o., se sídlem Březenecká 4808, 430 04 Chomutov, IČ: 25448714 (dále jen „společnost GALILEO“).

S výše uvedeným zpracováním udělujete svůj výslovný souhlas. Souhlas lze vzít kdykoli zpět, a to například zasláním emailu nebo dopisu na kontaktní údaje Správce.

Zpracování osobních údajů je prováděno Správcem, osobní údaje však pro Správce mohou zpracovávat i tito zpracovatelé: Poskytovatel služby SMART INFO – společnost Galileo Corportion s.r.o., která v současné době již údaje spravuje a zpracovává.

Vezměte, prosím, na vědomí, že podle Zákonů a nařízení o ochraně osobních údajů máte právo:

  • vzít souhlas kdykoli zpět,
  • požadovat po nás informaci, jaké vaše osobní údaje zpracováváme,
  • požadovat po nás vysvětlení ohledně zpracování osobních údajů,
  • vyžádat si u nás přístup k těmto údajům a tyto nechat aktualizovat nebo opravit,
  • požadovat po nás výmaz těchto osobních údajů,
  • v případě pochybností o dodržování povinností souvisejících se zpracováním osobních údajů obrátit se na nás nebo na Úřad pro ochranu osobních údajů.

Registrací potvrzujete, že je Vám více než 16 let, výše uvedenému textu jste porozuměli v plném jeho rozsahu, je pro Vás psán srozumitelným jazykem a jste si vědomi jako subjekt údajů svých práv.

Užitečné informace

ikona

Kalendář

Po Út St Čt So Ne
27 28 29 30 31 1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14
1
15 16
17 18 19 20
1
21 22 23
24 25 26 27 28 29 30

ČEZ

ČEZ Distribuce – Plánované odstávky

Přihlášení k odběru zpráv

Dostávejte informace z našeho webu prostřednictvím SMS a e-mailů

Důležitá telefonní čísla

Důležitá telefonní čísla

Partneři